Campania DASH din Venezuela

Afacerile locale încep ușor-ușor sa aprecieze oportunitățile oferite de DASH. Educarea maselor în ceea ce privește domeniul criptomonedelor nu este o treabă ușoară din nici un punct de vedere. Echipa Dash a vizat Venezuela în aceste ultime săptămâni și încet, dar sigur, populația locală a început să aprecieze acest efort.

Ultima conferință a atras peste 350 de persoane, ceea ce nu este delor rău, având în vedere că este o succesiune de astfel de evenimente în ultima perioadă. Întotdeauna a fost bines să vezi că se organizează conferințe despre criptomonede peste tot în lume. În loc să ne axăm doar pe Bitcoin și pe blockchain putem avea o privire de ansamblu asupra tuturor monedelor care deja își fac simțită prezența. Mai mult, Dash găzduiește câteva conferințe cu acest specific prin efortul echipei din Venezuela.

Țara se confruntă la acest moment cu mari probleme financiare, iar rezolvarea lor nu este simplă și nici rapidă. Criptomonedele au în prezent un mare impact in Venezuela, iar cum se va continua acesta rămâne de văzut. Bitcoin a devenit foarte popular în ulrima vreme, iar altcoinurile cum este Dash înregistrează și ele o creștere în materie de vizibilitate. Oricum, mai trebuie realizata multă educație în acest domeniul pentru că mulți nu știu încă ce are de oferit, nu au auzit nici de Bitcoin, nici de Dash și nici nu cunosc posibilitățile de câștig. Până când acesșia nu vor deveni conștienți de oportunități, nici o monedă nu va avea suficientă sustenabilitate în zona Americii Latine.

Cea mai recentă conferință Dash a avut un impact pozitiv. Chiar dacă numărul de 350 de persoane nu este mare, este suficient pentru a rostogoli informația mai departe. Este necesară mobilizarea multor resurse pentru ca aceste mici întâlniri să aibă succes. Social media din Venezuela susține curentul Dash. Acest val favorabil poate duce monedele digitale către alt nivel în viitorul apropiat. Este de reținut faptul că vor fi din ce în ce mai multe evenimente în viitor și se așteaptă ca ele să capteze o atenție mai mare din partea publicului larg.

Dash câștigă teren în Venezuela și este interesantă dezvoltarea unor oameni despre care s-ar fi crezut nu demult că nu sunt receptivi. Afacerile locale încep să aprecieze ceea ce are Dash de oferit, modalitatea de plată și de circulație și există toate șansele ca această criptomonedă să se răspândească tot mai mult în viitorul apropiat.

Articol preluat și tradus de pe www.newsbtc.com.