Stiri 

A doua mare bancă din Corea de Sud dezvoltă portofele electronice

Într-un anunț foarte important pentru sectorul criptomonedelor din Corea de Sud, a doua mare bancă din țară – Shinhan Bank a anunțat faptul că în prezent se ocupă cu dezvoltarea portofelelor electronice pentru monedele digitale, în vederea păstrării lor în condiții de maximă securitate pentru utilizatori.
Anunțul vine după ce site-ul celui mai mare schimb cripto sud-corean – Bithumb a căzut în luna noiembrie și datele private ale utilizatorilor au devenit publice. Noul serviciu va fi mult mai sigur decât cele folosite până acum după cum relatează purtătorul de cuvânt al băncii. Banca va oferi posibilitatea păstrării monedelor fără nici un fel de comision, însă va fi percepută o taxă la retragerea acestora. Declarația oficială a băncii este următoarea:
,,Este un serviciu care oferă o cheie privată pentru blockchain păstrată în condiții sigure de către bancă. Dorim să oferim un serviciu de păstrare gratuită a monedelor, dar de comisionare a retragerii lor.,,
Anunțul vine pe fondul creștere adopției instituționale a criptomonedelor, în special a Bitcoinului. Referitor la cele mai recente anunțuri cu privire la contractele futures pe Bitcoin valabile din luna decembrie pe Chicago Mercantile Exchange, noi fonduri de investiții adoptă monedele virtuale, ceea ce conduce la o creștere generalizată a cererii.
Articol preluat si tradus de pe:
https://cointelegraph.com/news/koreas-second-largest-bank-building-secure-crypto-wallet-services

Pe aceeasi tema

Leave a Comment